ЎРТА ЁШДАГИ АЁЛЛАР УЧУН ЗАМОНАВИЙ ЛИБОС ИШЛАБ ЧИҚАРИШНИНГ БУГУНГИ КУНДАГИ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada o‘rta yoshdagi ayollar uchun zamonaviy libos ishlab chiqarishning bugungi kundagi tendensiyalari tahlil qilingan. Xususan, moda industriyasida funksionallik, estetik jozibadorlik va ergonomik qulaylikning o‘zaro uyg‘unligi masalalari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, mato tanlashda ekologik barqarorlik, milliy an’analar va global dizayn yo‘nalishlarining alohida e’tibor qaratilgan. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, o‘rta yoshdagi ayollar uchun libos ishlab chiqarishda individual yondashuv, ranglar psixologiyasi va siluet muvozanati asosiy omillardan biri hisoblanadi.