TRANSPORT LOGISTIKASINING ATROF-MUHITGA TA’SIRINI BAHOLASH VA MAVJUD MUAMMOLAR (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Hozirgi kunda logistika jarayonlarining tabiatga ta’sirini o‘lchashda bir qancha xalqaro va milliy metodologiyalar qo‘llaniladi. Ularni tahlil qilish tizimni takomillashtirish yo‘nalishlarini belgilashda muhim ahamiyatga ega.