SHUKUR XOLMIRZAYEV ASARLARIDAGI MILLIY REALIYALARNING INGLIZ TILIGA TARJIMA MUAMMOLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Maqolada Shukur Xolmirzayev prozasidagi milliy qarashlarini ifodalovchi leksik birliklar – realiyalarning ingliz tiliga tarjima qilinishidagi lingvistik va ekstralingvistik muammolar tahlil qilinadi.