RUHIY SALOMATLIKNI SAQLASH PROFILAKTIKASI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ruhiy salomatlik nafaqat kasallik yo‘qligi, balki stresslarga moslashish, o‘qish va mehnat qilish, ijtimoiy aloqalarni saqlash va shaxsiy salohiyatni ro‘yobga chiqarish qobiliyati bilan belgilanadi.