O‘SMIR QIZLARDA MENSTRUAL SIKL BUZILISHLARI: SABABLAR, OQIBATLAR VA KORREKSIYA USULLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ushbu maqolada o‘smir qizlarda menstrual sikl buzilishlarining asosiy klinik variantlari, etiologik omillari, qisqa va uzoq muddatli oqibatlari hamda ularni korreksiya qilishning zamonaviy yondashuvlari tahlil qilinadi.