SOG‘LOM OILA VA OILANI REJALASHTIRISH USULLARI: TIBBIY-IJTIMOIY YONDASHUV (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Sog‘lom oila nafaqat kasallikning yo‘qligi, balki oila a’zolari o‘rtasida o‘zaro hurmat, mas’uliyatli qaror qabul qilish, reproduktiv salomatlikni muhofaza qilish, xavfsiz onalik va bolalikni ta’minlash, ovqatlanish, gigiyena va psixologik barqarorlikning uyg‘unligi bilan tavsiflanadi.