ОИЛАДА СОҒЛОМ ТУРМУШ ТАРЗИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ОМИЛЛАРИ (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Ушбу илмий мақолада оилада соғлом турмуш тарзини шакллантиришнинг ижтимоий, психологик, тиббий ва маънавий омиллари таҳлил қилинади. Шунингдек, соғлом оила муҳитини яратишда давлат сиёсати, таълим муассасалари ва жамоат ташкилотларининг ўрни ёритилади. Мақолада соғлом турмуш тарзини қарор топтириш орқали жамият тараққиётига эришиш масалалари илмий жиҳатдан асослаб берилади.