UMMUMIY PSIXOLOGIYA FANINING TADQIQOT METODLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Mazkur maqolada umumiy psixologiya fanida qo‘llaniladigan tadqiqot metodlari keng va tizimli ravishda yoritilgan. Psixologik tadqiqot metodlarining mohiyati, tasnifi, ilmiy-amaliy ahamiyati hamda ularning psixik jarayonlar, holatlar va shaxs xususiyatlarini o‘rganishdagi o‘rni tahlil qilinadi.