"EDIGE" DÁSTANÍNDA FRAZEOLOGIZMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Frazeologizmler  hár bir tildiń ózine tán bolǵan belgilerin ayqın kórsete alatuǵın ayrıqsha til birlikleri bolıp esaplanadı. Frazeologizmlerdiń dóretiliwinde xalıq tiliniń sheshenligi ,obrazlı pikirlewi , úrip-ádeti hám materiallıq dúnyası sáwlelenedi. Olardı orınlı paydalanıw tildiń kórkemliligin, tásirsheńligin jáne de arttıradı.