QAHARMANNÍŃ PSIXOLOGIYALÍQ HALATÍN SÚWRETLEYTUǴÍN FRAZEOLOGIZMLER (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2026)
Biz bul ilimiy maqalamızda "Qoblan" hám "Edige" dástanlarındaǵı qaharmannıń psixologiyalıq halatın bildiretuǵın turaqlı sóz dizbekleriniń qollanılıwı ózgesheliklerine toqtaymız.