ОИЛАДА ТАБИАТНИ АСРАБ– АВАЙЛАШГА ҚАРАТИЛГАН ЭКОЛОГИК ТАРБИЯНИНГ ПСИХОЛОГИК АСОСЛАРИ. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Оилада табиатни асраб–авайлашга қаратилган экологик тарбия мазмунининг бугунги кундаги мавжуд ҳолати қониқарли ҳолатда эмаслигини таъкидлашимиз лозим. Ҳозирги даврда кишилик жамияти олдида табиатни муҳофаза қилиш ва унинг бойликларидан унумли фойдаланиш, борлиқни соф ҳолда келажак авлодга сақлаб қолишдек муҳим экологик муаммони бартараф қилиш вазифаси турибди