BIZNES VA MENEJMENTDA INNOVATSIYALAR (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada biznes va menejment sohasida innovatsiyalarning o‘rni, zamonaviy boshqaruv modellari, raqamlashtirish jarayonining afzalliklari va korxonalarda innovatsion strategiyalarni joriy etish mexanizmlari tahlil qilingan. Tadqiqotda startap ekotizimi, boshqaruvda texnologik yangilanishlar, raqamli transformatsiya hamda innovatsion menejmentning iqtisodiy samaradorlikka ta’siri ko‘rsatib berilgan. Olingan natijalar innovatsion boshqaruv korxonalarning raqobatbardoshligini oshirishda muhim ahamiyatga ega ekanini tasdiqlaydi.