ALISHER NAVOIY LIRIKASIDA ILGARI SURILGAN IJTIMOIY-AXLOQIY G’OYALAR VA BUGUNGI KUN (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
: ushbu maqolada Alisher Navoiyning lirik asarlarida ilgari surilgan ijtimoiy-axloqiy, siyosiy qarashlar va ularning rivojlanib borayotgan davrimizdagi ahamiyati tahlil qilindi.