O’QUVCHILARDA O’ZIGA ISHONCHNI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o’quvchilarida o’ziga ishonchni shakllantirishning samarali yo’llari, pedagogik yondashuvlar va psixologik asoslar yoritilgan. Maqola orqali o’qituvchilar o’quvchilarning ichki motivatsiyasi, ijobiy fikrlashi, mustaqil qaror qabul qilish ko’nikmasini rivojlantirishga xizmat qiluvchi metodlarni o’zlashtirishlari mumkin. Shuningdek, ota-onalar bilan hamkorlik, o’quv muhitini qo’llabquvvatlovchi tarzda tashkil qilishning ahamiyati ta‘kidlanadi.