TIJORAT BANKLARI TOMONIDAN KICHIK BIZNESNI MOLIYALASHTIRISHNI RIVOJLANTIRISH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada tijorat banklari tomonidan kichik biznes subyektlarini moliyalashtirish holati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Kichik tadbirkorlik subyektlarining bank xizmatlariga kirishdagi asosiy to‘siqlari, moliyaviy resurslarga bo‘lgan ehtiyoj darajasi, shuningdek, tijorat banklarining amaldagi mexanizmlari yoritilgan. Xalqaro tajriba asosida rivojlanish yo‘llari ko‘rib chiqilib, kichik biznesni moliyalashtirishni yanada takomillashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.