KICHIK BIZNES VA TADBIKROOLLIK SUB’EKTLARINI MOLIYALASHTIRISH ASOSDA AXOLI BANDIOIGI TA’MINLASH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlik subyektlarini moliyalashtirish orqali aholining bandligini ta’minlashdagi imkoniyatlar, mavjud muammolar va takliflar yoritilgan. Statistik ma’lumotlar asosida moliyaviy qo‘llab-quvvatlash bilan ish o‘rinlari o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilinib, xalqaro tajriba asosida rivojlanish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.