YOSHLAR TAFAKKURIDA KITOB VA KITOB O‘QISHNING PSIXOLOGIK TA’SIRI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Bugungi globallashuv davrida yoshlarning tafakkuri va dunyoqarashi ko‘plab omillar ta’sirida shakllanmoqda. Shulardan eng muhimlaridan biri — kitob o‘qish jarayonidir. Kitob nafaqat bilim manbai, balki ruhiy oziqa sifatida ham inson psixologiyasiga bevosita ta’sir ko‘rsatadi.