BIR O'LCHAMLI CHEGARAVIY TESKARI MASALALARNING QO‘YILISHI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Chekli-ayirmalar usuli, chekli elementlar usuli, qo‘shma gradientlar usuli, matritsalar nazariyasi, approksimatsiyalash va optimallash, differensial tenglamalarni sonli yechish usullaridan foydalanilgan.