MATEMATIKA DARSIDA TABAQALASHTIRILGAN YONDASHUVNING ASOSIY XUSUSIYATLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Matematika darslarida tabaqalashtirishning asosiy yondashuvlari,  differentsiyalangan o‘qitishning mazmuni, mohiyati va asosiy xususiyatlari keltrilgan.