INSON HUQUQLARI UMUMJAHON DEKLARATSIYASINING AHAMIYATI VA INSON HUQUQLARI TA’LIMINI TAKOMILLASHTIRISHDAGI DOLZARB MASALALAR. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada Inson huquqlari umumjahon deklaratsiyasining mazmuni, xalqaro va milliy huquqiy tizimdagi ahamiyati, O‘zbekistonda inson huquqlari sohasidagi ta’lim va tarbiya tizimining rivojlanishi, mavjud muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi.