TA’LIMDA TEXNOLOGIYA FANI VA UNING VAZIFALARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqola Texnologik ta’lim yo‘nalishi talabalari va umumiy o‘rta ta’lim muassasalarining “Texnologiya” fani o‘qituvchilari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, unda fanning maqsad va vazifalari, metodologik asoslari, tarixiy taraqqiyoti, didaktik asoslari, ta’lim metodlarining tasnifi, ilmiy tadqiqot metodlari, amaliy fanlar bilan integratsiyasi, fanni o‘qitish jarayonida innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish, texnologiya fanini o‘qitish metodikasi fanidan kurs ishi, bitiruv malakaviy ishi va pedagogik amaliyotga qo‘yiladigan metodik talablar kabi masalalar yoritilgan.