OʻZBEK TILIGA KIRIB KELGAN NEOLOGIZMLARNING TASNIFI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda oʻzbek tili leksikasiga kirib kelgan va soʻzlashuv jarayonida faol ishlatilayotgan neologizmlar hamda ularning tasnifiga qaratilgan mulohazalar haqida fikr yuritiladi.