HISSIY CHARCHASH SINDROMINING RIVOJLANISH OMILLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada hissiy charchash sindromining rivojlanishiga sabab bo‘luvchi omillar va ularning sabablari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Buni o‘rganishdan maqsad ushbu omillarni bartaraf etish va yangi yechimlarni talif qilish.