YURTIMIZDA NOFILOLOGIK YO'NALISH TALABALARIGA INGLIZ TILINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA O'QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH AHAMIYATI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada nofilologik yo'nalish talabalariga ingliz tilini raqamli texnologiyalar asosida o'qitish metodikasini yurtimiz ta`limida qanday muhim ahamiyatga egaligi va bu orqali nimalarga erishishimiz mumkinligi haqida bilib olishingiz mumkin.