TABIIY USULDA GRADUIRLANGAN FILIFORM LEYBNITS ALGEBRALARINING KVAZI-DIFFERENSIALLASHLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada tabiiy usulda graduirlangan filiform Leybnits algebralarining ro‘yxatini keltiramiz va bu algebralarning oddiy differensiallashi, kvazi-differensiallashini hisoblaymiz va ularning umumiy ko‘rinishini topamiz.