KREATIVLIK PARADIGMASI: SAN’AT, IQTISODIYOT VA IJTIMOIY O‘ZGARISHLARNING CHORRAXASI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqola madaniy va kreativ industriyalar rivojlanishining geneologik asoslarini tahlil qiladi. Madaniy ta’minot va avtonom san’atning kapitalistik jamiyatdagi o‘rnini qayta ko‘rib chiqiladi. Kreativ industriyalar oddiy iqtisodiy soha emas, balki yangi madaniy-estetik tuzilmalar, hayot tarzi, mehnat etikasi va ijtimoiy intilishlar bilan bog‘liq murakkab fenomen sifatida talqin etiladi.