IJODIY SOHALARDA KREATIVLIK VA TADBIRKORLIK FAOLIYATI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Biz eshitayotgan musiqa, ishxonada ochayotgan eshigimiz yoki hozir o‘tirgan stulimiz – bularning barchasi kreativlik mahsulidir. Kreativlik bizning kundalik hayotimizda muhim rol o‘ynaydi, chunki bugungi kunda tobora ko‘proq odamlar o‘z tasavvuri va yangilik yaratish qobiliyatini rivojlantirishga intilmoqda.