MIOKARD INFARKTINING KLINIK BELGILARI VA TASHXISLASH USULLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada miokard infarktining klinik belgilari va uni tashxislashda qo‘llaniladigan zamonaviy usullar tahlil qilinadi. Miokard infarkti yurak mushaklarining qon bilan ta’minlanishi buzilishi natijasida kelib chiqadigan hayot uchun xavfli holat bo‘lib, uning erta aniqlanishi va to‘g‘ri tashxis qo‘yilishi bemorning hayotini saqlab qolishda muhim ahamiyatga ega.