SHIFOBAXSH “ZAʼFARON” NING XOSSALARI. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
ushbu maqola  zafaron gulining xususiyatlari, o`sish joyi va o`stirish texnologiyasi haqida keng yoritilgan bo`lib, dorishunoslik va xalq tabobadida qo`llanilish usullari haqida ma`lumotlar keltirilgan.