MUSHAK TO’QIMASI GISTOFIZIOLOGIYASI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolani yozishdan maqsad mushak to’qimasing shakllanishi uning taraqqiyot davri va inson organizmidagi ahamiyati haqida, bundan tashqari qon aylanishi va tana haroratini saqlash kabi ko’plab muhim funksiyalarni bajaradi.Shu bilan bir qatorda mushak to’qimasining organizmdagi orni beqiyos ekanligi ham muhimlidir.