KICHIK BOLDIR NERVI SHIKASTLANISHI ERTA BOSQICHLARIDA JARROHLIK AMALIYOTINING AHAMIYATI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada kichik boldir nervi shikastlanishining erta bosqichlarida jarrohlik amaliyotining ahamiyati o‘rganilgan. Tadqiqot peroneal nervning anatomiyasi, shikastlanish sabablari, klinik belgilari, tashxislash usullari va erta jarrohlik aralashuvining funksional tiklanishdagi roli kabi jihatlarni qamrab oladi.