SURXONDARYODA VILOYATIDA TURIZM INFRATUZILMASINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada Surxondaryo viloyatida turizm infratuzilmasining rivojlanish holati, mavjud muammolar va istiqbolli yo‘nalishlar tahlil qilinadi. Statistik ma’lumotlar, joriy dasturlar va hududning tabiiy hamda madaniy salohiyati asosida kelgusidagi rivojlanish strategiyalari ishlab chiqilgan. Tadqiqot davomida mehmonxona xizmatlari, yo‘l-transport tizimi, axborot-kommunikatsiya imkoniyatlari va turistik obyektlarga kirish infratuzilmasi o‘rganildi.