CHET TILINI BILISH - YOSH MUHANDIS UCHUN BARCHA ESHIKLARNING KALITIDIR (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada muhandislik grafikasida o‘rganiladigan mavzu va masalalarni yechishda amaliy kompyuter grafik dasturlari imkoniyatlaridan foydalanish uchun xorijiy tillarni bilish muhimligi keltirilgan.