MUSIQA SAN’ATIDA MALAKALI IJROCHILARNI TAYYORLASH MUAMMOLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Bu maqolada musiqa san’atida malakali ijrochilar tayyorlashda o‘zbek san’atida qilingan va o‘rgatilib kelinayotgan dars o‘tish metodlalari, yangitdan yaratilgan o‘quv qo‘llanmalar yaxshi pedagog va malakali ijrochilar tayyorlashda katta hissa qo‘shayotgani hamda bundan paydo bo‘layotgan muammo va yechimlar to’g‘risida  yangi ta’lim tizimi saytlari va elektron kitoblardan izlanish olib borildi.