TASHKILOT SAMARALI BOSHQARUVIDA ONBORDING JARAYONINING OʻRNI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada onboarding jarayonining tashkilot samarali boshqaruvidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada xorijiy olimlarning onboarding tushunchasi boʻyicha tadqiqotlari oʻrganilib, uning mazmun-mohiyati, oʻziga xosligi muhokama qilingan.