FERULA TADSHIKORUM PIMENOV OʻSIMLIGINING URUGʻ BIOLOGIYASI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada Ferula tadshikorum Pimenov turiga mansub oʻsimlik urugʻlarining biologik xususiyatlari, ularning unib chiqish omillari, ekologik talablari hamda tarqalish mexanizmlari tahlil qilingan. Oʻsimlikning urugʻ biologiyasini chuqur oʻrganish, ularni muhofaza qilish va ko‘paytirish strategiyalarini ishlab chiqishda muhim ahamiyatga ega