GIMNASTIK MASHIQLARNI O'RGATISH METODIKASI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Gimnastik mashqlarni o'rgatish metodikasi ta'lim jarayonining samaradorligini oshirishga qaratilgan. Ushbu maqolada, mashqlarni bosqichma-bosqich o'rgatish usullari, o'quvchilarning yosh va tayyorgarlik darajalariga moslashgan metodlar tahlil qilinadi. Shuningdek, jismoniy tayyorgarlikni yanada rivojlantirish uchun motivatsiya va psixologik jihatlar ko‘rib chiqiladi.