TA`LIMDA KOMMUNIKATSIYON AXBOROT TEXNOLOGIYALARNI QO`LLASH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ta`limda axborot texnologiyalari o`rni dars mashg`ulotlarda axborot texnologiylarni qo`lash orqali dars sifati va yoshlarni IT sohasiga qiziqshlarni oshirish, bundan tashqari ta`limda multimedia vositalarni afzaliklari tadqiq etish .