TIBBIYOT ETIKASI: ZAMONAVIY MUAMMOLAR VA FALSAFIY YONDASHUV (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqola tibbiyot etikasining zamonaviy muammolarini va falsafiy yondashuvlarni tahlil etadi. Maqola tibbiyot etikasi prinsiplarini (autonomiya, xayrixohlik, zarar bermaslik, adolat) o‘z ichiga olgan holda, zamonaviy tibbiyotda uchraydigan murakkab etik masalalarni o‘rganadi.