NASLDOR QO`Y ZOTINI KO`PAYTIRISH VA RIVOJLANTIRISHDA OZUQASINI PRAPORSIYASINI TO`G`RI TAQSIMLASH. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqola nasldor qo`y(masalan, qoramol, qo‘y yoki boshqa chorva)  larni to`g`ri ovqatlanishiga qrab sergo`sht nasldor qo`ylarni ko`paytirish ularni ratsion orqali to`g`ri ovqatlantirish dasturi bilan keltirilgan.