“MYCOBACTERIUM TUBERCULOSISNING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARINI O'RGANISH” (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolaga Mycobacterium tuberculosisning, morfologik, fiziologik, patogenlik, strukturaviy tuzilishi, to’g’ri tashxis qo’yish usullari va patogenga qarshi kurashish yo’llari haqida ilmiy tadqiqotlar, hamda   ma’lumotlar keltirilgan.