QUROQCHILIK SAN’ATI VA UNING AMALIY AXAMIYATI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada milliy xalq hunarmandchilik turlaridan quroqchilik san’atining Amaliy ahamiyati haqida fikr yuritiladi.