MAFKURA MILLAT TARAQQIYOTINING ASOSI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasining 12-moddasiga asoslanib, mafkura va g‘oya mezonlari yoritilgan. Shuningdek, bugungi kunda milliy mafkuraning jamiyatdagi o‘rni, ahamiyati va samaradorligi tahlil qilinadi.