OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA XORIJIY TILLARNI O‘QITISHNING DOLZARB MUAMMOLARI. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Bugungi globallashuv jarayoni va xalqaro hamkorlikning tobora kuchayib borayotganligi oliy ta’ lim muassasalarida xorijiy tillarni o‘qitishga bo‘lgan talabni keskin oshirmoqda. Zamonaviy mutaxassis nafaqat o‘z sohasining yetuk bilimdoni bo‘lishi, balki xorijiy tillarni, xususan, ingliz tili kabi xalqaro kommunikatsiya vositalarini mukammal egallagan bo‘lishi ham zarur.Ushbu maqolada xorijiy tillarni  o‘qitishning dolzarb muammolari haqida so‘z boradi.