INSON TANA A’ZOLARINING LOTINCHA ANATOMIK ATAMALARI. (Termini anatomici Latini in corpore humano) (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Inson tanasining murakkab tuzilishini tushunish tibbiyot va biologiya fanlarining fundamental asoslaridan biridir. Bu murakkablikni samarali o‘rganish va muloqot qilish uchun aniq va universal til zarur. Aynan shu maqsadda lotin tili asrlar davomida anatomik atamalarning xalqaro standarti bo‘lib kelgan.