YAXSHILAR HECH QACHON O`LISHMAYDILAR, ULAR SHUNCHAKI UZOQ SAFARGA KETISHADI… (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Men bugungi maqolamda shuni ma`lum qilamanki, otalar hech qachon bizni tark etishmaydi…Ular olis safarga chiqishadi va bizni olislardan kuzatishadi… Ular doim yonimizda bo`lishadi, biz faqat ularni ko`ra olmasligimiz mumkin ammo his etamiz…