MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA BADIIY ASARNI TANISHTIRISH ASOSIDA IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISH (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni badiiy adabiyot bilan tanishtirishda pedagog tarbiyachilar bolalarni aqlan, axloqan va estetik tarbiyalash orqali ijodkorligini rivojlantirish,shuningdek, badiiy asarlarni tanishtirish jarayoni qay tartibda olib borilishi hamda turli yosh guruhlarida qanday usullar orqali tushuncha berish samarali ekanligi va o‘qilgan asarni mustahkamlash metodlari haqida batafsil yoritilgan.