O’ZBEKISTONDAGI TA’LIM YO’NALISHI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Maqolada O’zbekistondagi ta’lim tizimini tahlil qilingan, shuningdek, mamlakatimizda demokratik islohotlarni amalga oshirish, iqtisodiyotni barqaror rivojlantirish hamda jahon hamjamiyatiga integrasiyalashuvda siyosatning asosiy elementlaridan biri uzluksiz ta’lim tizimi ekani ta’kidlangan.