SURXANDARYO VILOYATI UZUN TUMANIDA BOLALARNI BO`SH VAQTLARINI QAMRAB OLISH UCHUN SPORT TURLARIDAN FOYDALANISH SHAROITLARINI YARATISH. (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
ushbu maqola mahalla sport zali va maydonlarini tashkil etishning yutuq va kamchiliklari, maktabdan bo`sh vaqtlarini band etishda tutgan o`rni haqida yozilgan.