MAKTABGACHA VA KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING ENERGIYA TAQSIMOTI. BILISH JARAYONLARI (SYNAPSES: INSIGHTS ACROSS THE DISCIPLINES, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha va kichik maktab yoshidagi bolalarning energiya taqsimoti va bilish jarayonlarining o'zaro aloqasi haqida. Maqolada, bolalarning miya rivojlanishi va ta'lim jarayonida energiyaning qanday taqsimlanishi tahlil qilinadi. Maktabgacha va boshlang'ich sinfdagi bolalarning energiya taqsimoti nafaqat ularning jismoniy faolligi, balki intelektual va emotsional holati bilan ham chambarchas bog'liq.